Follow

Bir Sohbet Geçmişini Nasıl Silerim?

Sohbet listenden mesajları silebilirsin; fakat bu o mesajaların tamamen silinmesine sebep olmayacaktır. Sohbet geçmişi o kullancı yeniden bir mesaj yazdığında geri gelecektir. 

Listenizden bir mesaj geçmişini silmek için, lütfen aşağıdaki adımları takip ediniz:

  • Mesajlar bölümüne gidiniz
  • Silmek istediğiniz mesaja gidiniz
  • Üst sağ köşedeki ataş sembolüne tıklayınız
  • Tap “Sil”e tıklayınız

 

Listenizden bir mesajı sildiğinizde, diğer kullanıcı mesaj geçmişini görmeye devam edecektir ve ayrıca tüm içeriğe ulaşabilecektir (mesajlar ve fotoğraflar). Bunu engellemenin bir yolu o kullanıcıyı engellemek olabilir. Bu sayede sohbet geçmişi her iki kullanıcınında ulaşamayacağı şekilde engellenecektir ve sizinde bu mesaj geçmişine ya da o profile ulaşımınız olmayacaktır.Eğer kullanıcı üzerindeki engeli kaldırırsanız, sohbet geçmişi ve içeriği iki kullanıcı içinde tekrardan görünür ve erişilebilir hale gelecektir.

Bir kullanıcıyı engellemek için, aşağıdaki adımları takip ediniz:

  • Kullancı’nın profiline gidiniz
  • Üst köşedeki şu simgeye ‘’...’’  tıklayınız
  • Tap “Bu kullanıcıyı engelle”ye tıklayınız
  • Onaylayınız

 

Hornet Topluluğu'na" katılmak istiyor musunuz? Biz sizi topluluğumuzda istiyoruz! Buraya topluluğumuza gelin.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk