Follow

Bir Sohbet Geçmişini Nasıl Silerim?

Sohbet listenden mesajları silebilirsin; fakat bu o mesajaların tamamen silinmesine sebep olmayacaktır. Sohbet geçmişi o kullancı yeniden bir mesaj yazdığında geri gelecektir.

Listenizden bir mesaj geçmişini silmek için, lütfen aşağıdaki adımları takip ediniz:

  • Mesajlar bölümüne gidiniz
  • Mesajı sağdan sola doğru kaydırarak ‘’Sil’’ tuşuna tıklayınız

 

Listenizden bir mesajı sildiğinizde, diğer kullanıcı mesaj geçmişini görmeye devam edecektir ve ayrıca tüm içeriğe ulaşabilecektir (mesajlar ve fotoğraflar). Bunu engellemenin bir yolu o kullanıcıyı engellemek olabilir. Bu sayede sohbet geçmişi her iki kullanıcınında ulaşamayacağı şekilde engellenecektir ve sizinde bu mesaj geçmişine ya da o profile ulaşımınız olmayacaktır.Eğer kullanıcı üzerindeki engeli kaldırırsanız, sohbet geçmişi ve içeriği iki kullanıcı içinde tekrardan görünür ve erişilebilir hale gelecektir.

Bir kullanıcıyı engellemek için, aşağıdaki adımları takip ediniz:

  • Kullancı’nın profiline gidiniz
  • Profil detaylarına ekranı aşağıya doğru kaydırınız
  • Engelle sembolüne tıklayınız ( Takip et seceneğinin üzerindeki üçüncü sembol)
  • Onaylayınız

 

Hornet Topluluğu'na" katılmak istiyor musunuz? Biz sizi topluluğumuzda istiyoruz! Buraya topluluğumuza gelin.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk