Follow

Diğer Profillerin Hesabımı Paylaşmasını Nasıl Engelleyebilirim?

Başka bir profii görüntülediğinizde bir kullanıcı hesap ismi göreceksiniz "@kullanıcıismi" formunda . Her Hornet kullanıcısının kendisine ait benzersiz bir kullanıcı ismi bulunmaktadır. Profillere bir mobil cihaz vasıtasıyla şu bağlantı araçılığla ulaşılabilir: http://hrnt.me/kullanıcıismi (eğer kullanıcı Hornet’i yüklemediyse bu adres çalışmayacaktır).

When browsing a profile, you can tap it to share a profile with someone else.

Eğer insanların profilinizi paylaşmasını istemiyorsanız lütfen şu adımları takip ediniz:

  • Hornet’i açınız ve profil bölümüne gidiniz
  • Fotoğrafınızın yanındaki ‘’Profili düzenle’’ butonuna tıklayınız
  • Ekranı aşağıya kaydırınız ve ‘’Profilimi Paylaş’’ butonuna geliniz ve bunu kapatınız (OFF)

 

Bunu kapatmak iki şeye sebep olur:

  1. Kimse sizin profilinizi paylaşamaz. Profil paylaşma butonu çalışmayacaktır.
  2. Eğer birisi ziyaret etmeyi denerse Hornet bağlantınız (http://hrnt.me/kullanıcıismi) çalışmayacaktır- tıklanılması halinde Hornet’in resmi internet sayfasına yönlendirileceklerdir

 

Hornet Topluluğu'na" katılmak istiyor musunuz? Biz sizi topluluğumuzda istiyoruz! Buraya topluluğumuza gelin.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk