Follow

Bir Sohbet Geçmişini Nasıl Silerim?

Sohbet listenden mesajları silebilirsin; fakat bu o mesajların tamamen silinmesine sebep olmayacaktır. Sohbet geçmişi o kullanıcı yeniden bir mesaj yazdığında geri gelecektir.

Listenizden bir mesaj geçmişini silmek için, lütfen aşağıdaki adımları takip ediniz:

  • Ekranın sağ tarafında bulunan sohbet listesine gidiniz
  • Silmek istediğiniz mesajın üzerine tıklayınız
  • Sağ üst köşede olan sohbet sayfasının üstündeki ‘’Dişli Çark’’ butonuna tıklayınız
  • ’’Mesajı Sil’’e tıklayınız 

 

Listenizden bir mesajı sildiğinizde, diğer kullanıcı mesaj geçmişini görmeye devam edecektir ve ayrıca tüm içeriğe ulaşabilecektir (mesajlar ve fotoğraflar). Bunu engellemenin bir yolu o kullanıcıyı engellemek olabilir. Bu sayede sohbet geçmişi her iki kullanıcının da ulaşamayacağı şekilde engellenecektir ve sizinde bu mesaj geçmişine ya da o profile ulaşımınız olmayacaktır.Eğer kullanıcı üzerindeki engeli kaldırırsanız, sohbet geçmişi ve içeriği iki kullanıcı içinde tekrardan görünür ve erişilebilir hale gelecektir. 

Bir kullanıcıyı engellemek için, aşağıdaki adımları takip ediniz:

  • Kullanıcı’nın profiline gidiniz
  • Fotoğraflarının altındaki ‘’Daha Fazla Seçenek’’ menüsüne tıklayınız (üç yatay nokta)
  • ’’Engelle’’yi seçiniz

 

Hornet Topluluğu'na" katılmak istiyor musunuz? Biz sizi topluluğumuzda istiyoruz! Buraya topluluğumuza gelin.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk